Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lahtelainen viihdekuoro 

Swing It!


swingitkuoro@gmail.com, puh.joht. 050 3616958


Kuoron laulaman musiikin sovitukset ovat enimmäkseen uniikkeja, juuri tälle kuorolle tehtyjä. Aikaisemmin niitä teki Ari Niskanen, nykyisin Tuisku Marttinen.  Sovituksissa on  svengiä ja meininkiä    - huumoria tietenkään unohtamatta.

 

Tässä Aaro ja Matti "mustankipeinä"

 

 

    Swing It! on perustettu 1995 monipuolistamaan lahtelaista kuoromusiikkia ja tarjoamaan harrastajille mahdollisuus laulaa ja kehittyä laulajina.  23 -vuotisen toimintansa aikana tämä kuorotoiminta on tuottanut myös  lukemattoman määrän uusia kuorosovituksia, joista valtaosan on tehnyt Ari Niskanen, kuoron perustaja ja pitkäaikainen johtaja.
  • Swing It! on sekakuoro, jossa on tavallisimmin 18-20 laulajaa. Uusia kuorolaisia otetaan ja harjoituksiin voi tulla tutustumaan.
  • Kuoron ohjelmisto on kohtalaisen vaativaa, mutta harjoittelut tehdään hymyssä suin ja uusi konserttiohjelmisto valmistuu tavallisesti noin vuoden harjoittelun tuloksena. 
  •  Meille on tärkeää myös huumori ja  hassuttelu. Kuoroleiri on kerran vuodessa ja ennen konsertteja on tavallisesti myös ylimääräisiä harjoituksia.
  • Maksut: lukukausimaksu Wellamo-opistolle on 85 €/lukukausi  ja sen lisäksi maksamme jäsenmaksua 50 € vuodessa. Kuoroleirien maksuista sovitaan erikseen.

Viimeisimmät konsertit:

                Edit ja Olavi vuonna 2016

                Musiikkia ja Urheilua 2017

                Svengiä Vappuun 2018

  •  Swing It:n konsertteja ei juuri ole taltioitu, mutta YouTubesta löytyy meille tuntemattoman kuulijan tallenne urheiluaiheisesta konsertistamme vuodelta 2017. https://youtube.com/wach?v Se löytyy myös hakusanalla Musiikkia ja Urheilua, Swing It!. Ko konsertti oli osa Suomi 100 -tapahtumaa.
  • Facebook sivuiltamme www.facebook.com/swingitkuoro/ löytyy myös tallenne Ari Niskasen sävellyksestä "Tänään".